Despre coeziunea sociala

Posted: 14 October 2010 in dictatura bunului simt, Leacul Durerii, reactiunea triumfa

Sau de ce finantistii si anafii sunt salarizati precum chelnerii.

Se pare ca din momentul acesta fiecare-i pe barba lui. Ca animal bugetator, cu furajarea scazuta la 75%, am ales ca momentan sa nu ma rascol ca Horea, Closca si Crisan (ca tot e la moda 3in1), ci sa stau in cei 605 lei + ciubucurile neimpozitate din activitati independente (spagi nu am luat, prestez pentru banii primiti la negru). Da sincer acum, mi-ar conveni ca salariul sa-mi ramana la 605 lei si sa ma bazez pe stimulente.

Tips. Spaga oficializata. De ce stimulente? De ce nu au fost si ei trecuti pe treapta de salarizare pe care au meritat-o. Cu 2000 de lei nu ar protesta nimeni, nu? E un salariu mai mult decat decent.

Sau sa se intample ca si la alte case. Sporurile incluse in salariu si overall minus 25%. Ceea ce nu a indraznit Vladescu, indrazneste Ialomitianu. Doar ca s-a lovit de o problema.

Acum ceva timp, unii instigau la greva fiscala. Acum e sansa lor. Lucratorii de la ghisee pot sustine aceasta greva prin refuzul de a incasa taxele. Ministrul e prins intre ciocan si nicovala. Si ii lipsesc acele lucruri carora mai prin vest li se spune cojones, din alea de care anafii au vreo 3. Vor stimulentele, iar ministrul va trebui sa ii dea, mai ales ca sunt foarte multi someri care isi cauta de lucru in tara asta.

Iar pentru proteste, luati de aici.

Advertisements
Comments
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Olteanu and Daniel Olteanu, Leacul durerii. Leacul durerii said: Reactionarul: Despre coeziunea sociala http://goo.gl/fb/hqkYO […]

  2. Semanticus says:

    Cred ca finantistii se vor potol curand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s