(scurta) Insemnare a unui om frustrat

Posted: 2 July 2010 in dictatura bunului simt, Leacul Durerii, politice

Dragă Traiane,
În urmă cu un an ţi-am făcut campanie. Cu tot ceea ce înseamnă campanie. Pentru că am crezut în tine. Le-am spus tuturor că nu eşti perfect, dar că eşti omul timpului tău. Am bătut străzi, m-am certat cu babe pesediste şi cu studenţi penelişti, ţi-am lipit faţa pe stâlpi. Pentru ce, Traiane? De ce m-ai minţit atunci, ca să-mi arunci acum în cârcă adevărul greu de dus? De ce nu ai lansat de atunci măsuri de austeritate? Treptat. Tocmai tu să nu ştii că românul se obişnuieşte cu răul dacă i-l dai câte puţin? M-ai pus să îi mint pe alţii cu minciuna ta, Traiane. Iar acum, după ce m-ai ciuruit, mă şi decapitezi? De trei ori? Şi salariu scăzut şi TVA mărit şi euro în creştere? Ce rău ţi-am făcut? Eu şi ceilalţi un milion jum’ate ca mine. Am înţeles că nu sunt bani, dar de ce pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă?
De când cu salariile, mama, şi ea bugetară, mi-a spus o vorbă: “Să te ferească Dumnezeu, copile, de mânia poporului!”. Acelaşi lucru şi pentru dumneata, Domnule Preşedinte. Şi încă ceva, fii preşedinte pentru toţi. Nu fi doar pentru cei care îşi iau Vuitton şi case la Snagov din muncă cinstită

Advertisements
Comments
 1. Lars says:

  Been there, done that. :))

  Îți povestesc la prima bere cu Leacul, chiar înțeleg ce simți.

 2. rnsimt says:

  Multumesc pentru asentiment, nene!

 3. Adrian T says:

  Aceste cuvinte spuse de cineva care a facut campanie pentru actualul presedinte, fac mai mult decat campania anti-Basescu facuta de oamenii care au fost si-au ramas in opozitie cu acesta.
  Poate unii cred ca cei care sunt in opozitie cu presedintele cred ca asa este logic si normal sa fie impotriva chiar daca ar face bine tarii, ca asta-i rolul opozitiei.
  Dar cand apar oameni care l-au sustinut si-acum critica actiunile acestuia, ne arata ca nu toti din partidul prezidential sunt la fel, ca sunt si acolo oameni care gandesc normal. Aceasta ne da o gura de aer, ne ridica moralul, ne readuce speranta ca se mai poate schimba ceva in bine in aceasta tara prin trezirea la realitate.

 4. rnsimt says:

  Hai, nu ma intelege gresit. Nu fac opozitie lui Basescu. Inca sunt de parere ca 25% + 15% erau mai buni decat TVA si cota crescute. Mi-e ciuda ca s-a cedat unor presiuni pseudo-civice si acum vom fi fututi cu trei puli odata. Nu fac opozitie unor oameni, fac opozitie unor idei. Asa cum l-am sustinut pentru programul cu care a venit, la fel ca si pe candidatii PD-L, acum il critic. E o atitudine, cred eu, cat se poate de serioasa.

 5. Adrian says:

  Adică tu în continuare crezi că dacă s-ar fi tăiat ăia 15% din pensii nu ar mai fi crescut TVA şi impozitul?
  Pentru Dumnezeu, de câte ori e nevoie să te dai cu capul de pragul de sus până reuşeşti să te trezeşti???

 6. rnsimt says:

  Inca sunt de parere ca BVB et. Co. nu sunt atat de idioti incat sa-si taie singuri craca electorala de sub picioare. The shit is yet deeper than we know!

 7. Adrian says:

  BVB nu sunt idioţi, pur şi simplu sunt bogaţi. Pentru ei politica este o afacere. Aşa că investesc bani la momentul potrivit, nu mai devreme.
  Ei au bani, mulţi bani… Şi cu banii ăştia îşi vor cumpăra o nouă cracă electorală când o bate ora solunară.

  Sau ai ţeasta foarte tare, sau nu ai căpătat suficiente cucuie.

 8. reactionarul says:

  Dude,am si capul si curul prea tabacite.daca nu in 2012,atunci in 2014 se va termina cu marketingul politic si strategiile de caampanie vor trebui regandite.vor fi alte cerinte,la care BVB nu vor mai putea raspunde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s