Teo, unde esti?

Posted: 16 June 2010 in dictatura bunului simt, Leacul Durerii, politice

Teo, ce ai facut? Am inteles sa votezi pentru oamenii care, oricum, pot trai cu doi lei in buzunar. Am inteles ca esti mai miloasa din fire, dar ti-ai bagat picioarele in ea de cariera politica. Prima oara pentru ca ai candidat din partea PDL, a doua oara pentru ca te-ai imbratisat cu PSD-ul (prima oara chiar cu Aura Vasile) dupa votul motiunii. Iuda ar fi mandru de tine. Ai facut gestul la care lumea se astepta cel mai putin. Declarai ca vei fi un politician atipic. Ca nu te vei schimba. Tocmai ne-ai demonstrat ca te simti bine in mocirla politicii si ca nu ti-a luat prea mult sa te adaptezi.

Ti-ai sters contul de pe facebook, site-ul nu mai functioneaza, la sedinta grupului parlamentar pedelic n-ai aparut (vezi ca te trece Boc absenta). Te-ai dat la fund? Ti-e frica?

PS: Ii auzeam pe niste aplaudaci portocaliti (de la sectorul doi, din cate am inteles) de la loja plenului cum o injurau de mama focului, ca ei i-au facut campanie si, dupa ce ca nu le-ar fi recunoscut meritele din campanie, acum “s-a dat cu ciuma rosie”. Cu huiduielile si degetele mijlocii de rigoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s